kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Marieberg Galleria

Kategori: Allmänt

Äntligen kan jag använda Internet igen, mitt TRE har inte fungerat på några dagar :( I alla fall inte i Laxå! Mobiltelefonin har heller inte fungerat för de som har TRE! Men det kanske bara var positivt för min del...istället för att sitta framför datorn så var jag tvungen att hitta på något annat vettigt, det blev en shoppingdag på Marieberg med E, P & L.
 
Är nu tillbaka i Örebro och har nyss klivit innanför dörren (2.00), hängde med till Marieberg och kollade fotboll, Örebrokillar mot Norakillar, 2-1 varav ena målet av Marieberg gjordes av Basshunter (???). Blev sen en tekväll hos J. innan hon åkte iväg för att hämta upp Mr. Truckdriver himself.
 
Tack mammsen för midsommar :-)

Mina husdjur

Kategori: Allmänt

Sista natten med gänget och husdjuren har ockuperat vardagsrummet så jag får sova i köket ;-) Ser verkligen inte fram emot att komma hem till min lägenhet imorgon...har varit så skönt att slippa klamphelvetena. Bra avslutning på vistelsen här i alla fall, värsta sjuka flabbkvällen. Undrar vem av oss som är knäppast egentligen!?! Det måste vara något allvarligt fel på oss :D
 
Mina husdjur, de Taskmaniska pungjävlarna

Midsommardagen 2012

Kategori: Allmänt

Så går vi mot mörkare tider igen, undrar om jag inte känner lite höstvibbar när jag tänker efter riktigt ordentligt. 
 
Nej, gud giv mig kraft...nu sitter det en smådjävul bredvid mig...gå och lägg dig unge ;-) Har nyss bakat med smådjävlarna, gjorde en plåt Kramforskaka igår som tog slut på nolltid så då fick pojkarna baka en själv idag. Dags för dem att gå och lägga sig nu och de har den där konstiga sjukliga energin inför sänggåendet. Precis som om varje kväll vore den sista!!! Trodde jag verkligen att de skulle gå och lägga sig!?! Nu är det glasstime...men va sjuttsingen, det är ju midsommar :D Och de kan behöva kylas av lite *garv* Själv ska jag hoppa in i duschen nu och sen krypa i säng med Shakespeare.
 
Laxåblomster!
 
 

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Ibland är livet underbart, fick sova ut :) Inte en endaste störning på hela natten!!! Upp och gjorde mig iordning för att följa med småsorkarna på midsommarfirande vid Sockenstugan, hade sett fram emot att få dansa Små Grodorna, men passade mini-sorken som inte alls ville dansa runt stången utan hellre leka vid vattnet. Kanske nästa år!!! 
 
Matlagning, bakning, matlagning, bakning...roligt att för en gångs skull få arbeta i ett riktigt kök och roligt att för en gångs skull ha några att laga ätbart till. Alltid kul med matlagning och bak, men klart roligare att få chans att skämma bort någon :)
 
Bjöd sorkfamiljen på fika i Sockenstugan! 3 vuxna + 2 barn = 140 spänn!! Snacka billigt!!!
 

Tandis, Arren och Tjocka släkten

Kategori: Allmänt

Till tandis för undersökning, 750 spänn fattigare, allt bra förutom den biten av tanden som jag lyckades bita sönder för någon månad sen. Jag har nu fått bevis på att godis inte är bra för kroppen.
 
Arren ringde, blir en tur till Värmland för jobb så nu får jag ihop till min Riga-kryssning :)
 
Umgänge med tjocka släkten i Laxå!!!
 

Nicke Nyfiken på grannens balkong

Kategori: Allmänt

Fyra flyttkartonger avklarade och det mesta förberett inför midsommar med delar av tjocka släkten. En underbar varm dag som avslutades på Halvblodsprinsens gräsplätt i Varberga. Tyvärr sov han bort hela min vistelse där :(
 
Polisen cirkulerar för fullt här utanför, blir lite Nicke Nyfiken!!!
 
Ett kvällsbesök på grannens balkong, snart är den dagliga vyn över stan ett minne blott!

Lillprinsen och Kitty

Kategori: Allmänt

Borde gå och lägga mig, har tvättid om nio timmar, men känner mig smått piggelin. Kom hem för 1½ timme sen efter grillning i Varberga. Skönt att komma hemifrån och få annat att tänka på än tantens konstiga påhopp och beteende. Pratade med J. tidigare idag och fick en annan infallsvinkel om anledningen till att hon beter sig som hon gör. Hennes teori låter faktiskt riktigt trolig...tanten är livrädd eftersom hon har brustit i sitt yrkesutövande. I går trampade hon på mig och allt kändes totalt skit, idag känns det som jag har total kontroll över situationen. Och den totala makten :)
 
Umgåtts med Lillprinsen och Kitty :D

Fan och hans moster!!!

Kategori: Allmänt

Herre gud min skapare! Jisses Amalia! Och fan och hans moster! En glad dag med film hos grannen förbyttes till värsta mardrömmen. Kontorskärringen har blivit galen, tror att hon tycker oerhört illa om mig och använder grannarna för att jävlas. Det är helt okej om hon ger sig på mig, men dra för fan inte in andra i det hela!!! Tror att jag har gått igenom stora delar av känsloregistret idag: förväntan, glädje, chock, ilska, apati och ledsnad. Känner mig totalt urlakad nu och har värsta skallevärken. Tack för en underbar härlig dag!

Bjuder dig härmed på en stekt bajskorv från Lithells :)

Söndag 17 juni

Kategori: Allmänt

VÄRLDENS VIGASTE MAN KRÖP IN I ARSLET OCH FÖRSVANN



Väster-Oxhagen-Varberga-Väster

REGN & ÅSKA

Kategori: Allmänt

Äntligen...så jag har längtat! REGN OCH ÅSKA!!! Pratade med krysset tidigare idag och det var värsta åskvädret över lilla Röfors men här i Örebro var vi tvugna att stå ut med blå himmel och sol...men nu äntligen :) Hoppas verkligen att det blir en riktig ordentlig urladdning. Älskar åska! Finns det något mysigare väder!?! I alla fall om man får sitta inne och kura :)

Har annars varit värsta slapparedagen idag, gått igenom en massa papper, fortsatt rensning av kläder m.m. inför flytten!

Ice ice baby

Kategori: Allmänt

Hyrestanten ringde idag, en tjej ska kolla min lägenhet i nästa vecka, tar hon lägenheten så ska jag vara utflyttad till den 1 augusti. Har packat ner vinterkläderna nu, ska försöka att rensa ut så mycket som möjligt, finns nog en hel del att slänga och ge bort.

Tänk vad glad man kan bli att få tvättråd av svärmamma, tänker aldrig köpa Vanish!!!

Hade kunnat blivit Club 700 med Nikija-gänget, men hur kul är det med ett rött värkande öga!?! Går jag ut vill jag i alla fall kunna sminka upp mig lite och försöka att göra mig lite snygg, kan ju inte ens ha linsen inne i ögat :( Skit också, hade varit kul att komma ut lite! Flygit flygplan i Varberga istället!

Så är det dags för fredagsmyyyys, men var är min nallebjörn???

Satan i gatan

Kategori: Allmänt

Satan i gatan, mitt öga! Kan det vara en vagel, eller? Irriterar och värker gör det som bara den i alla fall. Ska det aldrig ta slut på allt elände :( Tagit semester från allt vad vänner heter idag, har bara blivit en liten pratstund och promenad med grannflickorna. Varit iväg till optikern och synen har försämrats lite, har märkt av det när jag kollar på tv. 

Värk! Tog veckohandlingen efter optiker-besöket, kom undan med 350:- vilket ger 150 spänn i nöjeskassan. Har satt en gräns på 500:- per vecka i matinköp. Tyvärr rök en 50-lapp på en kvällspizza som jag lika gärna hade kunnat vara utan, så gott var det inte!

Värk, värk! Sprungit i tvättkällaren, kollat andrahandslägenheter i Stockholmstrakten och packat ner lite småsaker. Har hunnit med lite idag i alla fall :)

Värk, värk, värk! Värsta underbaraste soluppgången i morse!

Ack du grymma värld

Kategori: Allmänt

Hå hå jaja, ack du grymma värld! Tvingades sova bort stora delar av en jättefin sommardag tack vare mina grannhelveten. Det ska bli skönt på ett sätt att flytta ifrån huset som Gud glömde, jag brakar snart ihop p.g.a. störd sömn :( Ledsamt att tvingas flytta eftersom jag egentligen trivs med min lägenhet, läget och de flesta grannar. Varför ska vi skötsamma människor behöva flytta på sig? Hur svårt kan det vara för en värd att slå näven i bordet och sätta hårt mot hårt? Det finns bestämmelser som alla som hyr lägenhet skriver under på när de hyr så vad är problemet??? Varför inte samla alla störande moment i ett och samma hus så kan vi andra få lugn och ro? Spelar ingen roll ifall jag behöver gå och lägga mig vid 22-24-tiden jag måste ändå sitta uppe till 2-4-tiden :(

Blev en tur till kaffe-tanten i Oxhagen på kvällen, vilken tur att man har vänner, skulle ha blivit galen annars!

Duracellkaninen

Kategori: Allmänt

Promenerat i sammanlagt tre timmar idag, är som värsta Duracellkaninen när det kommer till promenader :) Mitt knä är helt återställt efter fallet och det känns jätteskönt att äntligen kunna komma igång med mina långpromenader. Blev en tur till T&L på Öster för en fika innan det bar av neråt stan för införskaffande av dator till Lill-prinsen och lite drickbart till mig. Knallade sen iväg med Monstret till prinsnästet och fick en trevlig kväll där!

Har blivit totalt beroende av tomat-&mozzarellasallad :D

Ukraina - Sverige 2-1

Kategori: Allmänt

Blev två underbara promenader Varberga tur-& retur! Har varit kvavt till tusan några dagar, men var är åskan? Skulle verkligen behövas en ordentlig urladdning. Varit iväg idag igen och besökt halvblods-prinsen, måste säga att det är underbart med barn för då har man en ursäkt att få utnyttja lekplatserna med allt vad det innebär med rutschkanor, gungor och cykelkaruseller. Jag tycker verkligen synd om alla som inte har barnasinnet kvar!

Ukraina-Sverige 2-1...bättre kan ni bolljagare, plocka fram tigern i er!

Varberga Centrum

Kategori: Allmänt

Vilken tur att jag inte ringde min pizzeria lite tidigare, nu höll de på att stänga. Är egentligen inte hungrig, men sugen...totalt livsfarligt när man vill ha bort sin degmage *garv* Måste ta mig i kragen, har sunkat ihop lite för mycket! 
 
Snacka om underbar början på dagen, idag var det jag som väckte granntjejerna och de fyrbenta fick för sig att släpa runt oss tvåbenta i parken för en kissepromenad. Blev sen en tur till Varberga där jag fick den stora äran att umgås med en ung blond halvspanjor. Nu väntar en natt full av Alcatraz, det är ingen idé att ens tänka på att gå och lägga mig, min hjärna går på högvarv som alltid när jag har druckit kaffe för sent. Skönt att jag inte har någon tid att passa imorgon :)
 

Milencollinfestivalen 2012

Kategori: Allmänt

Klockan är nu 3.00 och jag har just kommit hem från funkis-jobbet på Millencolin-festivalen i Brunnsparken, Örebro. Varit en underbart rolig dag/kväll/natt! Började med entrén för att sen sitta och tigga matbiljetter av VIP-gästerna. Är man VIP så får man fin mat...pyttipanna!!! Men den smakade rätt så okej :) Avslut med att hålla vakt vid Grinden där jag fick ta hand om en stupfull cyklist som slickade asfalten, en barfota-kille som skulle gå till Gustavsviks Camping och två "tuffa killar" som gick och sparkade på cyklar. Fick skjuts hem av en gullig sjukvårdare :)
 

Liksom typ så ja...Kia Tokmoster är i farten

Kategori: Allmänt

Hallå där alla glada idioter, Kia Tokmoster är i farten. Nu har hon upptäckt att man kan blogga också så det är väl lika bra att prova på det innan man blir jordgumma :) Så har man provat det också liksom!!! Liksom typ så ja :)