kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

En headbangande Buddha

Kategori: Allmänt

1 juni och sommaren är äntligen här! Snacka om underbart väder :D Har grillat och haft det gött!
 
Maj månad blev en bra månad med lite lagom med jobb och även tid och ork över för annat. 24-årskalas hos Beckis, lillan har blivit stor och hon närmar sig pensionsåldern med stormsteg! Äldsta sonen växer och frodas även han och det är bara en tidsfråga innan han växer om mig. Lilleman däremot är just Lilleman. Mötte upp dem på bowlinghallen en dag för att fylla våra magar innan vi gav oss iväg till Vårfesten på Casselgården där båda pojkarna uppträdde med sina respektive klasser. Katt och pirat var denna dags melodi :)
 
Mors Dag, och min lilla mammsen blev med en headbangande Buddha och Prinsesstårta. Tror att hon blev nöjd!!! Buddha hittade jag i ett av försäljningstälten på Metallsvenskan och jag har aldrig sett en sådan glad och nöjd Buddha tidigare. Visste inte att Buddha uppskattade heavy musik!
 
Metallsvenskan i dagarna 2...blev fastnitad i entrén och hade verkligen att göra, bra jobbarkompisar och en massa glada och halvgalna gäster. Precis som det ska vara med andra ord! Hårdrockspubliken den bästa är :D Några dagar senare höll jag på att bli med ytterligare ett nöjesjobb, men lika snabbt som den dök upp, lika snabbt försvann den. Två veckor i Borlänge med Peace & Love hade inte suttit fel och jag fick vara glad och förväntansfull något dygn innan beskedet från Local Crew kom: "tyvärr, är ledsen att behöva meddela att Peace & Love är inställt..." 
 
Sen vill jag tacka Torgny för den bilburna sightseeingen i Arboga, bara måste komma tillbaka och få njuta av stället, men då till fots och med kameran i högsta hugg.