kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Byte av saftglas mot ölsejdel

Kategori: Allmänt

Inskolad på ett korttidsboende och ett demensboende. Hoppas på riktigt mycket jobb, men gjorde mig otillgänglig ett antal dagar och stack till Bro för att gå på 2-årskalas, hem igen och jobbade och gjorde mig sen otillgänglig igen och stack till Örebro för att gå på 48-årskalas. Bytte saft mot öl :D Hem igen och passade på att vara lite sjuk och sen blev det jobba av!
 

Mars månad går i musikens tecken

Kategori: Allmänt

Lasse for iväg till Vietnam och jag till Örebro. Avundsjuk? Nej, inte ett dugg! Bah!!! Kan glädja mig åt att han inte fick träffa halvblodsprinsen, jobba på MilencollinMusicPrize, besöka Karlslund & Tekniska Kvarnen, käka mat på Tornfalkens Pizzeria, bevittna square dance och jobba på Manowar. Bra musik, bra musiker, bra sångare, bra show, men ljudnivån!!! Okej, det är väl en del av deras signum, men drog ner betyget en hel del. Vad är det för mening med att lyssna på musik om man måste plugga igen öronen!?! Takida däremot njöt mina öron av, var på deras konsert med en ny bekantskap. Kändes konstigt att gå på en konsert som besökare, kände mig vilse i pannkakan. Och om sanningen ska fram så föredrar jag att kombinera jobb med konserter. Men gudars vilka låtar! Vilken sångröst! Vilken scenutsmyckning!
 

Pip o Pipus hälsar februari månad välkommen

Kategori: Allmänt

Många klagar över februari månad, men den blir vad man gör den till. Min blev perfa!
 
Startade upp denna mörka månad med entréjobb på Club 700 där en av de sämsta banden någonsin spelade, men är nu omvänd :D Har som sagt aldrig varit någon älskare av The Hives musik, men de var ett helt suveränt liveband. En av de bättre konserter som jag har sett och hört. Det var glatt, det var punkigt, det var bara så så så...
 
Alla Hjärtans Dag med Pip och Pipus!
 
Örebro-besök med inbakad ölkväll på den lokala pizzerian i Oxhagen. Vinterfotboll i Kumla, och jag är tveksam till att jag någonsin mer kommer att gå med på att frysa ihjäl bara för att titta på några som springer och jagar en boll.
 
Och det största nöjet av de alla: Finns i Hello Kitty-sjön.
 
 
 

Sjukdom och träning om vartannat

Kategori: Allmänt

Har snart klippkort på Vårdcentralen, har det inte varit knölros så har det varit extrem magbränna, har det inte varit sjukdom så har det varit extrem trötthet. Men nu äntligen är det på väg åt rätt håll. Har till och med kommit igång med min älskade träning. Är på gymmet var och varannan dag :D
 

Julmarknad i Bro/Gamla Stan

Kategori: Allmänt

SJ till Bro (nästan) och tåget var bara 50 minuter försenad. Middag hos Bro-familjen innan vi tog en sväng till Bros julmarknad. Sprang på en kamel med stirrande blick och malande käkar, såg ut som den hade kunnat gett sig på syrran och mig vilken sekund som helst. Lek och bus med Bro-sorkarna innan John Blund kom på besök. Vaknade upp till ett kallt och fint 2:a advent och syster och jag gav oss in till stan och sprang i affärer, fotade (med förfrusna fingrar som följd) och spatserade runt på Gamla Stans julmarknad.
 

 
 

Opeth + Sabaton

Kategori: Allmänt

Mer musik till folket!!! 
 
Inledde december med ett besök på Club 700 och entréjobb. Som vanligt superkul :) Troubled Horse och Opeth, båda bra, men Opeth helt underbara! Såg så gott som hela konserten!
 
Några veckor senare anlände jag till Conventum Kongress i taxi. Värsta snöovädret och totalvägrade att gå från Oxis nedåt stan. Började som vanligt vid entrén och missade Dynazty och Raubtier tyvärr. Strax innan huvudakten Sabaton skulle äntra scenen gick jag upp och bytte av tjejen vid försäljningsbordet (Metallsvenskestuff). Kuligt, men blev lite besviken på Sabaton. Hade högre förväntningar på deras framförande än vad de levererade.
 

WASP-Åland-SRW

Kategori: Allmänt

  • Iväg till Conventum Kongress för entréjobb och biljettförsäljning inför SuperRockWeekend. Sålde alldeles utanför konsertsalen och kunde njuta av konserten rätt så ordentligt, riktigt bra band. Har WASP världens gladaste fans?
  • Ålands-turen! Blev en lugn och skön kväll, mitt i veckan, inga större dansband och medelåldern var hög. Njöt av dansband, gräddstuvad pytt, trevligt resesällskap och dansuppvisning med Tony Irwing. Några timmars sömn innan sjöfrukosten och sen intog vi Fun Club. Så skönt att bara vara!
  • Dag 1 av SRW (19-01)...Styrde kosan mot Kulturhuset där jag inledde kvällen med lite vakt vid rökrutan och kollade så ingen plankade in och så att det inte blev bråk, höll också koll på att inga obehöriga tog sig in till artisterna eller artisterna tog sig ut till publiken. Nej, det sista blev nog lite tokigt!!! Blev sen garderobsjobb innan jag gick ner till entrén för att sen avsluta där jag började. Dag 2 av SRW (19-02)...Blev en superduperkväll/natt, klev in i garderoben. Det gick i ett nästan hela tiden, men när det blev lite lugnt fanns möjligheten till rök- & bandpauser. Underbart med alla härliga människor, underbart med all härlig musik. Älskar det här!

Choklad, önskebrunnar & kameler

Kategori: Allmänt

Humöret på topp! Slängde in Emma, Becka och Ali och åkte till Askersund för lite chokladfrossa. Började besöket med en tur i mini-tåget och njöt av delar av A-sund. Sen chokladätande och alldeles för mycket choklad (och lakrits) med mig hem. På hemvägen stannade vi till vid Rockebro Källa och slängde en slant i brunnen och önskade. Hoppas!!! Tillbaka i Laxå igen så stannade vi till vid Bodarne parken där vi kollade in Cirkus Sydneys söta kameler.
 

Pride

Kategori: Allmänt

Wow, säger bara...WOW WOW WOW! Tänk att ha varit en del av detta, jag är helt överväldigad! Hetero till 110 %, men dessa dagar kände jag allt av lite pride inom mig ;) Efter två dagar i infotältet på Våghustorget blev det avslut i Stadsparken. Fortsatte att jobba i försäljningstältet med fin utsikt över scenen där det var drag utan dess like...Gladys del Pilar, Magnus Carlsson, Fashion Pack, Hjalmar...En helt suverän show!!! Och en helt suverän publik, hela parken var smockfull med glada besökare.