kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Laxå - Örebro t&r...Laxå - Bro t&r

Kategori: Allmänt

Laxå - Örebro t&r

Solig och fin dag, hittat paket till Bro-sorkar. Blir till att måla stenar när jag kommer dit. Min optiker tog 1300 spänn av mig, ingen större förändring av synen och trycket var bra. Växlat pengar inför Prag/Berlin-trippen. Till Vardagsrummet och käkade i väntan på Inger, som hade utökats med Helene och hennes gubbe. Blev en cider på Napoli Pizzeria och några timmar senare flydde jag till Conventum Kongress där Marie-Louise stod och väntade i entrén på Yohio-fantasterna. Fick möjlighet att se hela konserten efter några timmar i entrén.
 
Laxå - Bro t&r

30 min försenad tuffade tåget in i Bålsta, 20 min senare steg jag ur Pendeln i Bro där Familjen väntade på mig. Promenad till vägen full av fjärilar där den obligatoriska kycklingen satt på bordet :D 4-årskalas imorgon, men paketöppnande idag. Ett paket blev kvar till kalasdagen och vi målade stenar, pinnar och en bordsskiva. En och annan ansiktsmålning blev det också innan våra hungriga pizzamagar började kurra. Avslutade vistelsen dagen därpå i Stationsparken, denna underbara höstdag. Farväl Bro för denna gång, syns förhoppningsvis igen inom en snar framtid!
 
 
 
 

Tack Solhöjdens sommarvikarier...de BÄSTA!

Kategori: Allmänt

Laxå Centrumscen 18.00
  Allsångsfinal, godisregn, tävlingar
  Anders Edlund & Beat Club
  Danny Stafström = show
  Tom Nordal (A-sund)
 

Tack och farväl Solhöjdens sommarvikarier, tack vare er har sommaren på avdelningen (och det ska gudarna veta att jag mer eller mindre har bott på jobbet några månader) blivit den bästa. Precis så där ska en arbetsplats och ett arbetsklimat vara :) Alla har varit en del av gemenskapen!
 
Efter sommarjobbet har det blivit ännu mer jobb och jag har mer känt mig som Kvinnan utan liv...i alla fall utanför arbetsplatsens fyra väggar. Fullkomligt älskar det vita kuvertet som dimper ner i lådan i slutet av månaden :D Älskar lite mindre min jävla rygg som har krånglat nästan hela augusti.
 
Open Art 
Örebro Länsmuseum
Konsthallen
Stadsparkens Café
Hålet i väggen