kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Berlin VS Metallsvenskan

Kategori: Allmänt

Måste säga att det blir oavgjort i denna match. Weekend-trippen till Berlin var en nödvändig kom-bort-ifrån-allt-tripp, lite tid att andas och bara vara. Mercure Hotel am Alexanderplatz blev ett perfekt boende och första dagen ägnade jag helt åt mig själv och utforskningen av Alexanderplatz-området. Strosade runt utan mål och tog allt som det kom utan en massa måsten.
 
Andra dagen tog jag utflykt i grupp till staden Potsdam inklusive slotten Sanssouci och Cecilienhof, och så gott som hela dagen försvann där. Måste säga att en av de mest intressanta delarna av turen var på Autobahn när vi åkte förbi AVUS-läktarna, den f.d. racerbane-delen som låg alldeles vid vägen. Och naken-parken inte att förglömma, vad underbart att ha möjligheten att i stan kunna kasta av sig allt och bara vara precis som Gud skapade en (om man nu tror på henne...Gud alltså).
 
Metallsvenskan är ju också i en klass för sig, och detta år blev det i en högre klass än tidigare. Bytet till Brickebackens IP var ett bra val och möjligheten till de gratis metallbussarna...perfa!
 
En massa bra grupper som t.ex. Saxon, Millencolin, Nifelheim, Skitarg, The Kristet Utseende, Helloween och Kreator i all ära, men för mig har intresset att stå och glo försvunnit, jag har sett så många band nu att den delen har blivit smått övermättad...det räcker att höra musiken, att se är inte så viktigt. Då jobbar jag hellre och håller igång, njuter av alla underbara jobb-vänner och glada nöjes-besökare. Att bara få vara en del i detta maskineri är tillräckligt för mig...älskar allt runtomkring, hela atmosfären...
 
I år blev det helt uteslutande att jobba med bandincheckning/V.I.P./press-delen, vädret kan man inte klaga på även om jag höll på att smälta bort, men våra heroes Sabaton lyckades nedkalla lite åska och regn men det var snabbt övergående. Tog mig hem med 100-kronorstaxin med värkande fötter och blåsor under tårna, och med ett stort leende i hela kroppen...trött, men nöjd :D