kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Månad efter månad efter månad...

Kategori: Allmänt

Oj, här kan man snacka om att vara aktiv...kanske dags att skriva några rader...kanske dags att vara lite aktiv...kanske dags...
 
12 juli: Bjöd sorkar, ma och pa till Upptäckarhuset i Hallsberg :)
 
17 juli: Upp rätt så tidigt för Örebro där jag började med en promenad i mina gamla områden på Väster, fortsatte till Korthuset och införskaffade brevstickers innan jag styrde kosan mot Stadsparken och cafeét där, hittade en skuggig plats och tog frukost, brevskrivning och läsning. Tog mig sen riktigt mycket tid i Wadköping och njöt av denna omgivning inklusive konstnärinnan Ståhls alster ( www.madebysteel.com ), Kronblom, Cajsa Warg och Hjalmar Bergman. Optikern nästa, synen oförändrad och allt såg bra ut. Till Chokladbutiken och provade den Hawaiianska glassen Bubbies ( www.bubbies.se ), blev pistagesmak och jag föll direkt. Avslut med matproviant innan hemfärd.
 
20 juli: Irriterande slö fluga som envisades med att springa på mig, tog min tillflykt till Kvarntorpshögen tillsammans med A. och farsan. 442-stegstrappan med A., ben, rumpa och hjärta fick sig en ordentlig genomkörare. Några underbara timmar bland Konst På Hög och avslutade med att bjuda herrarna på fika. Ner fick jag gå ensam då A. valde den enkla vägen...bilen!
 
19 aug: Bro på besök!
 
30 aug: Först Sannerudsmarken, sen iväg på InFronts prova-på-träning: Crossfit/Afrodans/Core/90-60-30/PowerYoga och Mixed. Tuppade av när jag kom hem innan jag tog en cirkus 2-timmarspromenad med B. och vovvarna.
 
2 sept: TiB till Örebro: Forex, Korthuset, Pralinbutiken, Buddhabutiken, Optikern, läsning i Stadsparken vid min älskade Skater Boy och Ali Baba.
 
4 sept: Min fina Boris kryper nu uppför mitt vänstra ben. Äntligen är jag med spindel-tatuering...så jag har längtat!
 
10 sept: Tyresö nästa, syrran mötte upp. Blev en helmysig dag även om det inte blir något av boendet, ska komma ytterligare några och kolla. Syrran släpat runt mig i timmar på stan...aj, mina stackars små fötter!!!
 
11 sept: In till stan med delar av familjen, lite ärenden gjorda innan jag bjöd oss alla till Rosalis Deli, ca 350 spänn för hela sällskapet...överkomligt pris!
 
Uppdateringen slutförd!!!