kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Julmarknad på Liseberg

Kategori: Allmänt

Ja ja ja...bättre sent än aldrig, men så har jag bott på jobbet denna månad. Men nu tar jag itu med det liv som var utanför Laxås gränser för några veckor sen och den lite större julaktivitet för mig som har varit detta år innan julafton. 
 
GÖTEBORG NÄSTA (som alltså redan har varit)
 
10.10 hoppade jag på bussen som skulle ta oss till Liseberg och julmarknaden där. En julmarknad som alla som har varit där pratar sig varm om! Blev ett fikastopp efter halva vägen och det bjöds på Fru Morgans hemmagjorda bak: bulle, toscabit och hård kaka. Försvinnande gott :D
 
Sen Julmarknaden på Liseberg med fint väder, Vikingabyn, Lappland, Tomteverkstaden och en massa annat mysigt. Verkligen en vacker julmarknad och trots avsaknaden av snö så saknade jag inte den delen. Bara mysigt att strosa runt! Hade tänkt att införskaffa alla julklappar, men det var bara mammsens som jag hittade. Enda ätandet för mig blev rostade kastanjer med salt och citronsmör. Kanske inte den mest ultimata lunchen, men som alltid med mig så går fotograferandet i första hand...resten tar jag om det finns tid! 
 
Med kvällen kom kylan och alldeles för många besökare, man kunde knappast ta sig fram inne på området vid 17-tiden och jag gav upp och gick till bussen istället. När vi åkte därifrån vid 18-tiden så ringlade sig kön på baksidan lång och folkmassan utanför huvudentrén ska vi bara inte prata om. JISSES!!!
 
Med knorrande mage fick jag äntligen min Jul-Lindbergare på tillbakastoppet, en hemmagjord landgång med ägg, skinka, leverpastej, köttbullar, ost, mimosasallad och rödbetssallad. Det blir så nära ett julbord jag kommer i år, men så jag njöt :D
 
Tack Liseberg och tack Lindberg för denna fina jultripp :D