kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

VAK(en) träningssömn

Kategori: Allmänt

(eller hur man klämmer in så mycket som möjligt på kortast möjliga tid)
 
Äntligen så var Powerdagen runt hörnet och jag hade tagit bort min tillgänglighet på jobb...Men ingenting blir som man har tänkt sig! Kåt på timmar, d.v.s. pengar så tog jag givetvis chansen att jobba när möjligheten till natt-vak dök upp. Så jag inledde denna fredag först med ett 7-12.30:pass, hem och sov för att sen hanka mig till jobbet igen och ett tiotimmars vak. Pigg när jag gick hem, men la mig och sov en timme innan Power-aktiviteterna.
 
Denna Powerdag inleddes med Just Dance och helt underbart att få dansa sig igenom en timme efter att ha suttit still en hel natt. Fortsatte med Body Combat vilket också blev en supertimme. Slag och kickar och hjärtverksamhet och energi på topp :D
 
Avbrott sen för salladsbuffén från bowlingen, mumma, men så slappnar man av och känner att man är lite trött trots allt. 1½ timme senare var vi tillbaks i träningshallen för Zumba, och passet började bra för att sen 30 minuter senare sluta med värsta dippen...totalt urlakad på energi och med noll koncentration så slängde jag in handduken. Missade traktordäcksträningen, Tabata Special, men dumt att köra helt slut på sig och ändå inte få ut något av det, för det hade bara blivit halvhjärtad träning med en sliten Nina som följd.
 
Hem, duschade och lite nanna-time för att sen fyra timmar senare gå upp och göra mig iordning för ytterligare en vak-natt. Men sen är det dags för mig att sova ikapp...Zzznark!!!
 
 

GOTT NYTT LIKSOM

Kategori: Allmänt

Lite tillbakablickar på året som gått:
 
Jan: Upplevde Säfsen/Fredriksberg tillsammans med Oscarsson. Fick stifta bekantskap med Sparris!
 
Feb: Blev Rut i Röfors, och nej, jag tog inte av mig naken och låg i någons säng när hen inte var hemma!
 
Mars: Till Casselgården för lite Internationell Kvinnodag, hela jag var ett ? när jag gick därifrån. Allt handlade om flyktingar och till största delen de manliga. Har jag missat något???
 
April: Min systerdottersson blev skjuten av grannens osnytna unge och jag torterades i tandläkarstolen där tandis slängde sig över mig och bände ut en tand. Sen hade han mage att kräva mig på pengar :(
 
Maj: Weekend i Berlin och Potsdam...kan varmt rekommendera Mercure Hotel Am Alexanderplatz. En annan rekommendation: METALLSVENSKAN I ÖREBRO!
 
Juni: kör för fan upp dikten
        i deras skita.
        som ett skalpellspetsigt järnrör.
        och perforera jävla inälvorna inifrån.
 
Juli: Detta blev en månad då jag tränade skiten ur mig i högsommarvärmen, tog sorkar och drog till Upptäckarhuset, blev förälskad i Ståhls alster och utmanade mig upp på Kvarntorpshögen. Och exet gick och gifte sig!
 
Aug: Bombhotat SJ-tåg, trots det så vågade sig Bro hit någon vecka senare...VÄLKOMMEN SYSTER MED FAMILJ! Fick också ont i arselmusklerna efter värsta träningstimmarna med Crossfit, Afrodans, Core, 90-60-30, PowerYoga och Mixed. InFront, hatar du mig!?!
 
Sept: Gamm-kärringen tatuerade in sin Boris! När jag ändå var igång intog jag Tyresö och Stockholm med Lillstrumpa. Bolibompa någon :D Och varför nöja sig med det när man kan cruisa runt i en limo!?!
 
Okt: Föreläsningsmånad om badskumma begravningar i den klimathotade miljön. Och man vet att man har jobbat för mycket när man får en ledig dag och blir stressad och förvirrad och inte vet vad man ska göra med all fritid *garv*
 
Nov: Pippi Långstrump och julmarknaden i Rostock!
 
Dec: Har jobbat så att svetten lackat, intog rollen som kvinnan utan liv...i.a.f. utanför arbetsplatsen. Skålade in det nya året i Loka Naturell i min ensamhet på avdelningen för Solstrålar. SKÅL NINA, GOTT NYTT LIKSOM :D