kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Från inflyttning till Stockholm

Kategori: Allmänt

Är nu installerad och klar, eller nästan klar. Är återigen med lägenhet, denna gång hyr jag av pappsen, och ska ta mig an målning av köket och byte från dusch till badkar på toan. Hur tyst kan livet vara? Efter år av inneboende så känns det som jag smått har klivit ner i en gravkammare, i.a.f. den mörka tiden på dygnet. Cirkus 22.00 är det knäpptyst...men inte mig emot... jag får SOVA :D Även efter nattpassen så får jag den sömn som jag behöver.
 
Men nu har det varit lugnt med jobb några veckor och har kunnat fokuserat på flytten och iordningsställandet, men även den delen har nu lugnat ner sig och plötsligt sitter jag där med massor av liv, men har ingenting att göra. Typ, börjar klättra på väggarna...dags att träda in i verkligheten utanför jobbet!
 
Tur till Stockholm där två sorkar och en sorkmamma mötte upp och det blev till stor del en Hötorgsvistelse med Lillstrumpa, pojkar, apostlahästarna och magar som skrek efter godsaker. Lillstrumpa lurade med mig till Bro för att sen lämna mig åt mitt öde. Tog mig till Pendeln för att sen hoppa av på Centralen, och med folk som rusade åt alla håll och säkert ett dussin utgångar så valde jag en av dem och sen att följa skylten "Bussanslutningar" och var totalt vilse tills jag insåg att jag stod och var vilse på Cityterminalen dit jag skulle. Vet fortfarande inte riktigt hur jag hamnade rätt :)
 
(Fotograf: Lillstrumpa)