kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Årets kavalkad 2017

Kategori: Allmänt

Så är det dags för årets kavalkad och inser att jag även i år har haft någon form av liv...
 
Januari
Slutade jobba till förmån för en lång ledighet, sa hej till Marie Berg, grattade farsan på hans 73-årsdag och gick på invigningen av nya stationscafét.
 
Februari
Inget jobb innebär tid för Mello och som vanligt vann fel låt. Hold On med Nano skulle ha varit det enda rätta. Mat i magen behövs och det hittar man på Rastpunkt. Eller varför inte sportlovslunch på bowlingen inklusive Shuffle board!?! Och en Alla Hjärtans Dag utan sina hjärtan går ju inte, så mot Stars Biljard & Café med Revir.
 
Mars
Hej igen Marie Berg x 3, och på Kupan kan man fika med Janne K. Matsug på bowlingen, Anita-kalas och så dök en avskedsblomma från jobbet upp, men det vara bara det att jag fick göra om den till en välkommen-tillbaks-blomma. Jobbet drar :D
 
April
Kan inte låta bli denna Marie Berg :O Och efter tre månaders helvete dras utredningen av mina magproblem igång, och problem hade jag även med min surf som gav mig total spunk. Påsklunch hos ma och så steg vi in: Hej Habibi. Och så landade jag på Island, fick en helt underbar vecka i Reykjavik med omnejd.
 
Maj
Första grillningen, och Becka höll kalas på sin 28-årsdag. Alla prover från Vårdcentralen visade bra, och Ali blev Liam. Bussen rullade mig till Finnerödja-marken, och grillade gjorde vi på Kristi Himmelsfärd. Till Bro och sa hej då, nu drar de till Ecuador.
 
Juni
Jag röntgade bröstkorg/buk och morsan blev inlagd. Nä, men hej Marie Berg, vill du med på midsommar-grillning? Blev även en jungfrutur i ssk-patrullen!
 
Juli
Sommarvikariatet avslutades med att stickor och strån rök, åkte och gömde mig i Hova på Riddarveckan. Bra besked från Röntgen vilket resulterade i koloskopi och gastroskopi, och det är nu konstaterat att jag har ett övre magmunsbråck som i sin tur hade orsakat inflammation i matstrupen. Eländet firade jag med en Lofoten-tripp med bl.a. ett stopp i underbara Ume, isfigurer och en hurtig rutt. Och sen såg jag en tomte på Meyergården i Mo i Rana.
 
Augusti
Från Marie Berg till Örebro och där emellan hann jag med Lager 157, Chili & Wok, kräftkalas och hjärtsnörp då lille Kotte skadade sig. Och årets sorkaktivitet blev Liseberg och en övernattning på Gothia Towers.
 
September
Jordskalv 2,6
Örebro med Beckis & pa
Hjalle hittade farsans stulna cykel
Återbesök och inflammationen nästan borta
Gum Gum, 78
Mat på bowlingen
Och så drog jag och Beckis till Stockholm inklusive en hotellövernattning och ett polisdragande i mitt öra
GRATTIS MAMMA
 
Oktober
Jag blir 51 år och käkar bowlingmat, och på Casselgården är det FN-aktiviteter, och i Berlin finns också liv...lite Nikolaiviertel, lite Ljusfest, lite Förintelsemonument och massor av skogsspring. Först klättrade jag och SM upp på Djävulsberget och njöt av gatukonst, sen spanade vi in det gamla skelettet av DDR-nöjesfältet.
 
November
Ecuador-planeringen är igång för fullt, och planeringen av Fars Dags-lunchen drog ut på tiden, men till slut intog vi den relativt nyöppnade Thai-restaurangen. Och i Porla hölls enmansföreställningen "Jag är min egen fru", om transvestiten Charlotte von Mahlsdorffs liv. Och Liam blev 13-åringen på bowlingen...Massor av mat, roligheter i nöjesrummet, bowling för pojkarna och en slurp-drink för mig. MARIANNE, OH LA LA :D 
 
December
Jultallrik på jobbet och Becka-jul var det enda juliga för mig i år. Och där emellan fyllde Josef tolv, och det firade han med en taco-middag. Och min nyårskaramell har jag sugit på hela dagen, sen sjukdomsperioden med allt vad den innehöll av bland annat total uppsvälldhet och fram till nu har det hänt saker. Så fram med våg och måttband...Från oktober till imorse har detta skett:
 
Vikt -6 kg
Bröst -7 cm
Midja -16 cm
Mage -6 cm
 
Midja -16 cm!!! Inte konstigt att jag har gått omkring och kännt mig som en Michelingumma :O
 
GOTT NYTT 2018, själv firar jag in det nya året som kattvakt, och då jag inte "tål katter" sitter jag nu med kliande ögon. Hello kitty! Vill du gosa? Ja, ja, okej då :D