kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Flu-Hillabillys-Säfsen

Kategori: Allmänt

Ingen vidare bra början på året, nästan hela januari har jag varit mer eller mindre krasslig.
 
...och inte nog med det...
 
Hillabillysarna...de där banjospelande inavelsmissfostren som det finns ett antal av i denna lilla by, håller på med sin racerkörning på gatorna, sladdar runt och har det riktigt kul utan att ens bry sig att de leker med andra människors liv. Ska det verkligen behövas en allvarlig olycka för att de ska fatta? Eller??? Antagligen skulle de inte fatta ändå...de har ju inga hjärnor! Ett stort ris till deras föräldrar som inte ens bryr sig att ta itu med vad som har blivit ett riktigt stort problem :(
 
Skönt då att komma bort från avskummen även om det bara var över dagen...blev en dagsutflykt med P. till Säfsen där han överraskade sin dotter som arbetar på anläggningen. En gråtrist dag men vintrigt och massor av snö. Snacka om lågsäsong, nästan helt öde skidbackar och nu är det verkligen läge att hyra stuga till en billig penning :) 
 
Det första vi gjorde när vi kom dit var att fylla våra magar...intog Solbergets Wärdshus & Café där jag satsade på en Amerikansk våffla med grädde och hjortronsylt. Kaffe och pratstund med J. och hennes ma innan P. gav mig en sightseeing runt området innan vi åkte hem till J. och hennes Sparris och timmar av fika och prat innan hemfärd.