kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Hur svårt kan det vara VIGgo?

Kategori: Allmänt

Det har nu gått 1½ månad sedan jag bjöd småsorkarna på en kombinerad sommaraktivitet/födelsedags-klapp i form av en timmes limo-tur i Örebro. Vi åkte med VIG Limousiner och i priset ingick förutom entimmes-turen: godis/frukt/dricka, tre fotostopp + fotografering under turen, foton som sedan skulle iordningställas till ett digitalt fotoalbum.
 
Själva turen i sig var helt underbar och pojkarna fick vara kungar för en timme...vi andra var bara med lite vid sidan av och sög på karamellen :D Kameran gick varm och det blev stopp vid Slottet, Stadsparken och Svampen för poserande + att vi också fick tid att åka upp i Svampen en liten stund.
 
Klick! Klick! Klick!
 
Men var är det digitala fotoalbumet? Två veckor skulle det ta, men inga bilder dök upp! Skickade meddelande till deras Fb-sida = inget svar. Ringde och fick då till svar att han höll på med bilderna...det var för två veckor sedan, men inga bilder dök upp :( Skrev på Fb-chatten = inget svar! Skrev ett mejl = inget svar! Skrev på deras hemsida = inget svar! Försökte ringa, men kom till telefonsvar, lämnade meddelande = han ringde INTE upp! Nu har ena systerdottern ringt och hon kom fram, fick till svar att han har haft och har hur mycket som helst att göra med olika fotoalbum men att han ska iväg på semester nu och då sitta med detta för att komma ikapp. Nu är det sagt att BILDERNA SKA KOMMA TILL FREDAGEN! Fan tro´t!!! Ett är ju säkert, det är rätt så uppenbart att han har undvikit mig, antagligen för att fotona inte finns kvar av en eller annan orsak. Men varför inte då säga som det är? Hur svårt kan det vara!?!
 
VIG Limousiner...det här är riktigt dåligt :(