kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Prosit!

Kategori: Allmänt

 
v.1
November månad har varit lite av en sjukmånad, inte så att jag har legat däckad, men det halsonda har gått fram och tillbaks. Och med en konstig yrsel lite till och ifrån. Har blivit lugna aktiviteter för mig som att sitta och sticka och ge mina pengar vingar, och med en liten Lillstrumpa mitt uppe i allt. Men det var lugnt det med! Piggnade till i slutet av veckan och hamnade på Naked Juicebar på Marieberg Köpcentrum i väntan på resten av sällskapet. Och på fredag fick mina pengar verkligen vingar...Först Dahlins Kinarestaurang och sen fika på bowlingen tätt följt av svindyra drinkar med minimalt med starkt. Vet hut bowlingen!!! Ta betalt i hundralappar för några glas läskeblask :(
 
Styrka helkropp
Styrketräning
1 h promenad x 2
 
 
v.2
Har startat upp med intervallsömn, sover 2 h, vaknar, somnar om, sover 2 h, vaknar...Mitt liv är totalt rubbat :( För många år med jour dygnet runt och konstiga arbetstider? Gammelkärring-sömn? Någon tillfällig sömn-rubbning? Men det var inte värre än att jag orkade ta mig en ull-resa med en kollega...Mot Västra Götaland, Mikaelsgården, Herrljunga Cider och Gäsene Mejeri. Kom hem och var totalt toknöjdstrött!
 
Rörlighetsträning
Ryggövningar
 
 
 
v.3
Jaha, så var det dags igen! Lipade åt mig framför spegeln och tungan var kritvit. Stackars lilla hals! Men att gå på halvfart innebär att jag kan ligga i soffan under tomtefilten och käka chips och läsa. Inte det sämsta livet precis :D Och hälften av julklapparna är nu ordnade + fjortonårspresenten som överlämnades på söndagen. Grattis store man!
 
Bröststyrka
Supersetprogram
 
 
 
v.4
Och så här i slutet av månaden började sömnen stabiliseras, men Hjalle fortsatte att vara ett monstrum mot sin lillebrorsa och tillika grinolle...lille Kotteri!!! Det svinkalla gick till rugguggleväder och systerdottern startade upp flytten vilket gav mig extrem träningsvärk i så gott som hela kroppen, och det kan behövas med tanke på min träningsmängd. Men träningsmängden räckte i alla fall till en nejlika, ett diplom och 300 spänn hos Dollar Store...Poängjakten slutförd!
 
PROSIT!
 
Benträning