kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

2018 års smällkaramell

Kategori: Allmänt

 
JANUARI
Underbara två veckor i Ecuador, och blev även illegal turist i Colombia. Tack Karin och Lillstrumpefamiljen för en oförglömlig resa :D
 
FEBRUARI
Finns mycket att välja på i Örebro som ett besök hos tandis, synoptik och mammografin. Och hemmavid fortsatte grannfejden.
 
MARS
Krismöte med stör-grannen som vevade runt med knytnäven och hotade att slå mig. Mindre våldsamt blev besöket på Travel & Taste-mässan i Örebro.
 
APRIL
Den totala lättnaden då störkärringen ska flytta. Och så lite njutning på Thai Hao och Pizzeria Canaria. Så blev vi bjudna på 7-årskalas i Kumla.
 
MAJ
Beckis dag, Kumlabesök, en sväng till Örebro och thai i magen. ESC, och givetvis vann fel låt. Fel blev definitivt inte resan till Polen med Swinoujscie, Stettin och tyska Heringsdorf.
 
JUNI
Årets sorkaktivitet blev Mandys Diner i Töreboda, ytterligare ett tandisbesök, och det bästa på hela månaden...Jag skrämde slag på våran danska sköterska med en STOR spindel :D
 
 
JULI
Först picknick i Kumlaparken, sen skedde en massa konstiga och underliga saker på jobbet och sen äta bör man annars dör man: Thai, Rastpunkt och Burger King.
 
AUGUSTI
Valår i år: rent politiskt, rent körkortsfotomässigt (varför hörde ni aldrig av er Jereco???) och en kakbuffé hos Sveas som fick bli ett pizzeriabesök istället (varför säger ni att ni har kakbuffé ett visst datum när ni inte har det???).
 
SEPTEMBER
Sommaravtackning med tacobuffé på bowlingen för oss vikarier. Sen blev det Georgien runt på 12 dagar. Hann bara hem så fyllde Patrick och morsan.
 
OKTOBER
Spökerier på Dalen, frukostbuffé vid Kunskapens Hus, storloppis, Hallsberg, Örebro och Marieberg. Och så fyllde syrran och jag 100 år.
 
NOVEMBER
Total ökenmånad vad det gällde jobb, men blev Kinan med Becka & Liam, bowlingen med Becka & Josef och så lite drinkingtime. Sen intog jag Naked Juicebar på Marieberg...KÄRLEK! Grattning av 14-åring, och sen bar det iväg mot Västra Götaland för ull, Mikaelsgården, Herrljunga Cider och Gäsene mejeri.
 
DECEMBER
  • Beckaflytt
  • Hallsberg
  • Jultallrik på jobbet = enda "julbordet"
  • Blodbad på Stationen
  • Taco-kalas hos 13-åringen
  • Marieberg
  • Julafton hos ma, jullasagne hos Beckaklanen
  • Nyårsfika
 
Trots en del jobbiga saker så måste jag ändå säga att jag är riktigt nöjd med året som gått. Nu är planeringen för 2019 igång för fullt!!!