kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

God Bless America

Kategori: Allmänt

Måndag
Vill inte, men måste...bara på´t!!! Ut i kylan för att besöka återvinningen, ta ut matpengar, köpa surf, och på köpet fick jag prat med S&M. Inspekterat vinden med A-M innan jag intog soffan och njöt av "Det enda könet" och Sonata Arctica. Tv-kväll!
 
Tisdag
Nu kan jag äta mig mätt i ytterligare en vecka. Och nu har jag fått ro i själen efter vovve-gos. Sen var det bara att sätta sig och valvaka...clownen Donald eller den hatade Hillary? God bless America, AMEN!!!
 
Onsdag
Somnade ifrån valvakan och vaknade upp till en Donald Duck-värld. Mammsen: ring, ring, mä till Marieberg? Så det har blivit spätta på IKEA, Fars Dags-fika och några sedlar mindre efter spring hos handlare. Karin: ring, ring, kan du jobba inatt? Så det blev Gläntan och en smått helvetisk natt.
 
Torsdag
Hem ljuva hem! Säng ljuva säng! Vardagning!
 
Fredag
Nyckeln till ett långt (i.a.f. fyra år längre) och lyckligt liv är att leva som en nunna...och det är det jag har anammat :D Fredagsmysdag och totalt muck. En extrem trötthet och skulle kunna sova i tusen år...
 
Lördag
Vaknade relativt tidigt och fick en hel del hemma-jobb gjort innan jag lämpade av en hög med böcker på stationen, gick därifrån med tre "nya". Hej parentisar med två- och fyrbeningar, och hej J. i Utepatrullen, det är mig du får tampas med inatt. En natt som blev lugn och behaglig :)
 
Söndag
Underbart att få skjuts hem av sköterske-Erik, slapp trippa mig fram på gatorna :) Och underbart att somna när huvudet landade på kudden, och sova oavbrutet i sex timmar. Såg sen till att vakna till liv för knallandet till InFront och ytterligare ett underbart danspass. Allt är så underbart att jag inte ser att jag kanske inte riktigt är på topp. Underbart!!!
 
 
 

Sniglar i rumpan...hipp hipp hurra!

Kategori: Allmänt

Måndag
Nu är Poängjaktspappren inlämnade, hoppas få en liten utdelning i år igen på denna friskvårdssatsning, och med tanke på den extrema träningsvärk jag har efter skivstångsdelen i Powerdance Strong igår så vore det snällt att ge mig något. Kan knappast röra mig :D Veckohandling, betalning av räkningar och GRATTIS till 83-åringen innan jag tog mig en tonfisktaco-kväll framför tv:n :)
 
Tisdag
Vaknade upp med halsont, bara det sjuka inte är på väg tillbaks!!! Kaffe och Gregorian Choirs Modern Hits så var jag redo för denna dag, och inledde med gos av fyrbeningarna som jag inte hade träffat på evigheter. Tvåbeningarna ägnade mig knappast en blick, tv och mobilen är viktigare. Supertrött och gick hem och kröp ner i soffan med en bok...och vaknade vid kvällstid totalt förvirrad och trodde det var en ny dag.
 
Onsdag
En total chill-dag! Nu när vintern är på gång funderar jag skarpt på att gå i ide och komma fram först till våren!!!
 
Torsdag
Kan man överleva dagen utan kaffe? Kan man få ro i själen utan vovvegos? Kan man få spunk av trilskandes mobiler och datorer? Ett vet jag, framtiden ser ljus ut...Men först en kall och lång vinter!!!
 
Fredag
Upp och vaknade och sen iordninggörande för A:s 12-årsdag...skramlat till en rullande present, vilket verkligen uppskattades. Själv uppskattade jag och Lilleman lasagnen, så mycket att vi åt tills vi nästan sprack. Och ska det vara så ska det vara ordentligt, på hemvägen blev det ostbågar och lösviktsgodis. Pooof!!! Kanske inte konstigt att jag hade värsta magbrännan under natten och...
 
Lördag
...drömde sjuka mardrömmar om en utlandsresa där jag under resans gång fick stora svarta sniglar i rumpan som sög blod. Var tvungen att be en medresenär att hjälpa till att ta bort dem :O Datorisering, läs, sov och sen dags för en natt på Gläntan. Ett lugnt behagligt pass med en massa pratande röster, men ingen där...och nej, jag var inte i medicinförrådet och provsmakade piller ;)
 
Söndag
Hem och somnade omgående, och med väckning alldeles för tidigt vaknade jag 13.00, mornade mig och slängde in några böcker på stationen innan jag gick hem till morsan och hennes sov-mys-soff-hörna. En kortis där, en pizza här och sen matsmältning fram till Powerdance Strong-passet...OCH VILKET PASS, TACK JESSICA :D :D :D