kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Lust och ork

Kategori: Allmänt

 
v. 36
 
Veckan startades upp med en promenad och så en efterföljande lunch på Rastpunkt. Och så en natt i Utepatrullen innan lite lediga dagar, dagar som försvann på tok för snabbt, men hann med att bli återhämtad i alla fall innan jobbhelgen i nätterna tre inleddes.
 
Höst ute och en hungrig katt inne...nu somnar hon nästan med huvudet i matskålen. Håller hon på att äta upp sig inför vintern tro!?! Självklart har hon haft besök av Tigern lite då och då. Och det är tur att han kommer då hon annars blir orolig om han är borta för många dagar.
 
 
Med träningen har det gått sådär, körde slut på musklerna i mitten av veckan och fick lov att ta det lite lugnare, lite vilotid, och sen kom helgpassen på jobbet och hade bara lust och ork för några kortare enklare träningspass. Och så har min hjärna hakat upp sig: Godis, godis, godis...Men jag har stått emot rätt så bra, det har bara blivit lite godis, godis, godis.
 
 
POÄNGJAKTEN
 
Måndag:
30 min promenad
 
Torsdag:
 
HÖGINTENSIV HALVTIMME
(Alternera mellan att hoppa hopprep i en minut och att utföra varje övning i 30 sek, allt ska utövas i högt tempo med så lite vila som möjligt. Två varv)
 
Boxhopp
Hoppande utfall
Knäböj med 180-gradershopp
Burpee
Hoppande knäböj med växlande fotbredd
Splitböj med upphopp
Upphopp med kettlebell
Omvänt utfall med knälyft
 
 
Lördag:
 
STARK OCH SMIDIG
(12 ggr)
 
Knäböj med puls
Benlyft åt sidan
Benlyft framåt
Skulderbladspress
Rumplyft
Huksittande armgång
 
Söndag:
 
KNÄ OCH HÖFT
(15x2)
 
Tyngdöverföring
Höftlyft
Klockan
Trappsteg
Stolresning
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: