kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Skara Sommarland

Kategori: Allmänt

Efter mycket kämpande, Katten ringde SJ tre gånger och fick typ olika svar och fick även reda på att de hon pratade med inte riktigt visste vad som gällde, så lyckades Katten få till en paketbokning Laxå - Axvall travbana. 
 
Så 08.00 hoppade vi på tåget till Skövde, lite mumma på stationen innan bussen tog oss ett steg närmare Skara Sommarland. Det visade sig att buss-chaffisen var syrra med min gamla granne i Röfors, och innan vi steg av skickade hon på Katten ett paraply. För det behövdes, lite av ett ruskprickväder till och ifrån.
 
Men vi fick en superbra dag ändå, snurrade runt i lite åkattraktioner, sorkarna rutschade i timmar och lite matnäring slank ner innan vi delade oss i två. Katten och stor-sorken satsade på go cart och annat med fart i medans lill-sorken valde att spela bort mina pengar. Om det blev någon vinst? Nä!
 
Efter en sista kissepaus knallade vi oss iväg tillbaks till Axvalls travbanehållplats och en tokfull buss, och vi fick stå stora delar av vägen tillbaks till Skövde. 20 minuter är lång tid när man har trötta fötter! 
 
Fyllde våra magar på stationen innan SJ tog oss hem igen...trötta och nöjda. Och älsklings-Hjalle stod på stationen och väntade på oss när vi skuttade ner på perrongen :D
 
2016 års sommaraktivitet med Laxå-sorkarna är nu avklarad...check!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: