kiatokmoster.blogg.se

Mitt liv!

Djupadalsbadet Camping, Kumla 2019

Kategori: Allmänt

 
Ställde klockan på 02.00, död, ställde om den på 03.00, färdigsoven. Upp och lullade på och gjorde iordning inför Djupadalsbadets Dag. Årets sorkaktivitet i kombo med pojkarnas födelsedagspresent, midsommarfirande, och en mini-mini-semester för mig. 
 
 
 
Vid 09.00 bar det iväg med stopp OKQ8 för bensin och korv. Sen USÖ för pappsen, jag och pojkarna intog Holmen för stros och vattenåkning, blev rodda över till Stadsparken för en fika innan vi fortsatte att strosa runt och igenom Wadköping med gammel-godis-köp. Sen över till USÖ-området och väntade in päronen.
 
 
ICA Maxi nästa för proviantering och sen intog vi Djupadalsbadet och våra campingstugor. Storsorkarna försvann till badet, vi andra gjorde oss hemmastadda och ett antal timmar senare mättade vi våra skrikande magar. Sen ville minsting-sorken bada så det vara bara att lyda, och jag passade samtidigt på att nosa reda på lite kaffe.
 
 
 
Småpratskväll och sen fick jag eget rum i syrran-stugan. Enkla stugor med enbart kallt vatten, ingen toa eller dusch så den delen knallade vi oss till en bit bort. Blev en strålande dag med lite regn och åska.
 
Sängen? Nja! Kanske inte så bra för min rygg, men sov ändå gott i denna enkla stuga utan varmvatten och toa. Badväder och ena Kumla-pojken var badsugen så han startade upp denna dag på utomhusbadet innan vi knallade oss "hem".
 
 
Lite mat i magen och tvätt stod på agendan och fick käbbla med unga engelskor som totalt hade ockuperat tvättstugan utan att ha skrivit upp sig. Trots våran uppsatta tid + en anställd som hade förklarat vad som gällde ville de inte släppa ifrån sig utrymmet.
 
Om vädret är bra så varför inte bada mer tyckte två av fyra pojkar...En timme till vid poolen innan vi fortsatte att ta repris med kaffe och mat. Sen kom ett härligt åskväder innan det klarnade upp igen och vi lämnade Stuga 7 för 8 och Finns i sjön, lite kort-lek för oss alltså innan vi fortsatte till utomhusgymmet. Sen tillbaks till åttan för lite mer kortspelande innan vi totalt trötta tuppade av en timme in på midsommarafton.
 
 
Sovit supergott, det tar på krafterna att campa. Upp för morgontoaletten och engelskorna ockuperade fortfarande tvättutrymmet, riktig dålig campingstil.
 
Och när jag ändå är igång och klagar så...Min mini-mini-semester tog slut alldeles för snabbt. Det var bara att köra igång med att packa och städa och sen lämna området med ett gäng Kumla-humlingar och ett prat med receptionspersonalen angående tydliga skrivna regler i tvättstugan. Men enligt de så hade det inte fungerat i detta fall då de överhuvudtaget inte lyssnade. Tidigare problem med dem? När jag vid tvättstugan  pratade med en anställd lät det som de gärna ville ha en bra anledning att få be dem lämna campingen, nu lämnade de trots allt över tvättstugan till oss. Totalt surmulna :(
 
Sen ska man inte bara ge ris så det blev ros för ett bra bemötande av personalen. Tyvärr glömde jag att ta upp den bästa städningen av toa- och duschutrymmen. Men om någon av er läsare bestämmer er för att campa så fungerar denna del perfekt...i alla fall i Servicehuset. ROS!!!
 
 
 
INFO:
019-588700
www.djupadalsbadet.se 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Lillstrumpa säger:

    Dagarna gick alldeles för fort och pojkarna här hemma saknar den lilla stugan och dessa dagar 😊

    Svar: Det hade gärna fått varit några dygn till :D
    Carina Larsson

    2019-07-02 | 08:53:23

Kommentera inlägget här: